Kilpailu! Kerro minkä tavoitteen haluaisit kevään aikana saavuttaa ja voita omaksesi Gymstick functional trainer

Kilpailu on päättynyt ja voittaja ilmoitettu Instagramin puolella. 🙂

Kerro meille minkä liikkumiseen tai hyvinvointiin liittyvän tavoitteen haluaisit kevään aikana saavuttaa tai haluaisitko löytää itsellesi tavoitteen.

Kilpailuun osallistut kommentoimalla tähän postaukseen tai So Fun Fit FB tai Instagram kilpailujulkaisuun vaikka vain yhdellä sanalla tavoitteesi ja tämä harjoitusväline voi olla sinun! Mukana tulee myös cd, jossa ohjeita harjoitteluun.
Valitsemme lisäksi kolme tavoitetta, joita tsemppaamme ja joihin tarjoamme onnistumisen eväitä So Fun Fit kanavissa. 🙂

Aikaa osallistua on 19.03.2019-26.03.2019. Voittaja julkistetaan 27.03.2019. ”Lisäarpoja” saat seuraamalla meitä instassa ja fb:ssä tai osallistumassa niissä kanavissa tai merkitsemällä instassa kolme kaveria kommenttiin. Kaikki tavat luvallisia! Vaikka olisit jo entuudestaan seuraaja, niin lisäarpa on tietenkin sinun. Voittajan arpoo nelivuotias onnetarkeiju, joka toivoo parasta jokaiselle osallistujalle.

Tavoite voi olla mitä vaan. Se voi olla juoksuharjoittelun aloittaminen, ensimmäinen tai kolmas leuanveto, painon pudotus, lisätyn sokerin syömisen vähentäminen tai mitä vain, mutta kerro sinä se omasi meille. 🙂

Tämä kilpailu on toteutettu yhteistyössä kotimaisen urheilukauppa Fun Raisen kanssa, joka on paljon enemmän kuin urheilukauppa. Valikoimassa on urheilutarvikkeiden lisäksi monipuolisesti erilaisia terveys- ja hyvinvointituotteita jatkuvasti kehittyvällä valikoimalla.

So Fun Fitin toinen puolikas eli Sari on myös aktiivinen nauhaharjoitteluohjaaja ja hänen treenivinkeillä pääset alkuun kotitreeneissä. Aiemmassa postauksessa on enemmän tästä harjoittelusta yleensä, liikkeiden perusteista sekä tarkemmin läpikäytynä alla olevan videon monipuolinen treeni. Nämä videon esimerkit antoivat minullekin uutta ideaa ja inspiraatiota, vaikka oma harjoitteluvälineeni on roikkunut terassin katosta jo useamman vuoden. Tähän asti olen yhdistänyt tämän yleensä kahvakuulatreenin alkuun osana lämmittelyä tai lenkin jälkeen muutamilla liikkeillä, joista ring row on ollut suosikkini, mutta tämän jälkeen prinsessakyykyt ja muut kyykkyvariaatiot on taatusti matkassa mukana.

Tässä siis kuuden liikkeen tehokas treeni ole hyvä. 🙂

Kilpailuonnea ja tsemppiä kevään tavoitteisiin!

Kerro meille tai muille, jos tykkäsit!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 ajatuksia aiheesta “Kilpailu! Kerro minkä tavoitteen haluaisit kevään aikana saavuttaa ja voita omaksesi Gymstick functional trainer”