Toughest here we come?

Kun Sari polkee ympäri Vätternrundaa (kurkkaa kuulumisia instasta), niin minä haaveilen hetken äärimmäisestä kauhistuksesta eli syksyn Toughest kisasta.

Kauhistelin ja ihastelin ja lumouduin Pirita Ruusulaakson instassaan jakamista kuvista ja videoista, kun hän kävi vähän ottamassa Toughestista mittaa. Videoiden tänne upottamiseen olen kysynyt luvan eli fiilistelen niitä näin ihan luvan kanssa. Kiitos Pirita ja kiitos mahtavasta tsempistä, jota selvästi yleensäkin jaat ympärillesi, vaikka itse tunnenkin sinut vain instan kautta. 🙂

Jestas siellä roikutaan paljon ja monella tapaa! No siirsinhän minä jo toisen kerran vasenta kättä monkey bareilla. Menisiköhän viikonloppuna jo kolme siirtoa. Maasta, sieltä juuri, se maan matonen ponnistaa – eteenpäin toivottavasti.

On näistä ainakin tavoitetta, jos sen osaa kääntää tsempiksi oikealla tavalla.

Nämä videot vaan kertoo niin paljon ja yhtä aikaa kauhistun ja jänistän sekä melkein pompin paikallani ja mietin mitä tänään treenaan. Kuinka kukaan tällainen voi kuvitella lähtevänsä tuonne? Huhhuhhuh! 😀

”Beat your obstacle”, eikö elämä ole sitä. Minä en varmasti joka Toughest estettä kukista, mutta yksikin olisi iso juttu, joten sinne siis. Toughest here we come!

Kerro meille tai muille, jos tykkäsit!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *