Etätyön Ergonomia – HR tässä pallo, josta saa kopin

Etätyöaika tuli jäädäkseen ja nopeammin kuin kukaan osasi ennustaa. Siispä moni joutui tarttumaan haasteeseen suorin jaloin ja vailla valmista ergonomiaa työpisteelle tai työn tekemiselle. Mental ergonomics voisi olla erinomainen nimitys tuolle jälkimmäiselle.

Ergonomian, niin työasennon kuin työn tekemisen osalta, voi toteuttaa monilla tavoila, kun päämääränä on työntekijän hyvinvointi

Tässä avuksi organisaatiosi tarpeisiin Etätyön Ergonomia -materiaalipaketti, jonka voit ottaa suoraan yrityksen sisäineen viestintään ja se sisältää kolme kovaa :

  1. Työasennon ergonomia
  2. Työn tekemisen ergonomia
  3. Tauotus ja taukoliikunta

Materiaali on käytönnönläheistäkonkreettista ja mahdollisimman sulavassa muodossa työntekijöille. Se toimitetaan yrityksen oman viestinnän osana vähän kerrassaan. Jokaiseen kolmeen osa-alueeseen kuuluu mahdollisuus organisaatiokohtaisiin laajennuksiin.

Laita sähköpostia!

HR on avainasemassa juuri nyt auttamaan jokaista yrityksen työntekijää ja parhaat konstit kannattaa ottaa käyttöön. Etätyön Ergonomia on hyödynnettävissä suoraan HR:n työvälineenä.

Tai soita 045 6738989, niin katsotaan yhdessä miten tämä kokonaisuus hyödyttäisi juuri omaa organisaatiotasi siinä missä oman organisaatiosi haasteiden painopisteet ovat.

Asiantuntijoina Etätyön Ergonomia kokonaisuuden takaa löydät tehokaksikon:

Artikkelisarja So Fun Fit blogissa:

Etätyön Ergonomia 1 – työasennot

Etätyön Ergonomia 2 – päänsisäinen ergonomia

Etätyön Ergonomia 3 – taukoliikunta (tulossa)

Loistava mahdollisuus on myös So Fun Trenivartti, 25 kpl 15 minuutin mittaisia kehonpainolla tehtäviä kotitreenejä. Kysy erikseen edullinen hinta ryhmätilaukselle.