Ketä me olemme

Moi! Tässä Outi ja Sari, kaksi liikkujaa, äitiä, työelämää kokenutta ja oman suuntansa löytänyttä persoonaa. 🙂

Tutustuimme jokunen vuosi sitten kisakahvakuulien avustuksella ja kun kaksi hobittia sattuu jakamaan samankaltaisen liikuntahuumorintajun, niin siitähän voi syntyä mitä vaan.

Liikumme ja liikutamme @sofunfit somekanavissa sekä tämän sivuston eri osissa. Toteutamme verkkokoulutuksia ja materiaaleja yrityksille sekä yksityisille liikkujille. Yritysten kohdalla teemme työtä työhyvinvoinnin eteen Konttoriråtta ja Etätyön Ergonomia konsepteilla. Yhteinen lähtökohta molemmissa on staattisen paikallaanpysymisen aiheuttamat fyysiset ongelmat. Etätyön Ergonomia sisältää laajemmin etätyön mukanaan tuomat henkiset haasteet.

Yritysissä on suuri haaste työntekijöiden hyvinvoinnissa. Jokainen työntekijä on arvokas. Hyvinvointi, silloin kun kaikki on kunnossa, on ilmaista tai ei aiheuta suoraan kustannuksia, mutta kun kaikki ei ole kunnossa, se on tragedia yksittäiselle henkilölle ja valtava kustannuserä yritykselle. Siksi siis, kahdesta suunnasta, työntekijöiden hyväksi kannattaa tehdä työtä ja se on meille molemmille sydämen asia.