Vartti ja minuutti hyvinvointia – lähde mukaan So Fun Treenivarttiin!

So Fun Treenivartti on avattu uudelleen! Mukaan pääset verkkokaupan kautta ja ohjelman voi aloittaa minkä tahansa viikon alussa.

Tilaa tästä!

Treenivartti on vartin päivittäiset treenit sinulle, joka haluat liikkua kotona. Se sopii erityisen hyvin sinulle, jolla liikunta on nyt jäänyt vähiin tai et ole liikkunut aiemmin. Se sopii erityisen hyvin vaikkapa etätyöntekijälle!

Treenivartti ei ole laihdutusohjelma tai ”täydellinen” kunto-ohjalma vaan se on liikkumisen hyödyt tiivistetysti. Se on myös tottumista liikuntaan, kehon valmistamista kovempaan treenaamiseen tai vaikka raskas fyysinen liikunta olisi jo osa elämää, niin Treenivartti on tie takaisin tauon jälkeen yhtä hyvin kuin ensimmäinen aloitus. Treenivartti voi olla myös se kaivattu lisä treeneihin.

So Fun Treenivartti on viiden viikon kokonaisuus, jonka aikana käyt läpi 5*5 kehonpainotreeniä, jotka kukin sisältävät videoina/kuvina vähintään 5 erilaista liikettä. Saat ohjelman käyttöösi kymmeneksi viikoksi, eli voit käyttää varttitreenejä oman mielesi mukaan pidempään.

Yhden Treenivartin pituus on noin 15 minuuttia ja voit tehdä sen mihin aikaan vuorokaudesta Sinulla on se vartti aikaa. Voit vapaasti valita mitkä kaksi vuorokautta pidät taukoa, mutta tee sen viikon treenit siinä järjestyksessä kuin ne ovat. Monissa liikkeissä on vaihtoehtoja, joista voit valita helpomman tai vaikeamman.

Videoilla ja teksteissä on selitetty tekniikka niin, että voit tehdä ne turvallisesti, mutta pidä aina huolta turvallisuudesta niin, että keskityt hyviin toistoihin. Hei monesti pienempi liike on myös tehokkaampi! Jokainen treenaaja on itse vastuussa siitä, että toteuttaa treeniä turvallisesti.

Lähde mukaan ja otetaan treenaamisesta tapa riippumatta siitä missä sen tekee. 🙂

So Fun Treenivartin hinta on äärimmäisen edullinen 19.90 e sisältäen alv.

Tilaa tästä

Tai kysy lisää sähköpostilla!