So Fun Run – aloita juoksuharrastus

SO FUN RUN – aloita juoksuharrastus 12.10 (19.10)

Haluaisitko sinä jaksaa paremmin? Ehkä myös nukkua paremmin, koska sopiva määrä liikuntaa elämässä auttaa nukkumaankin paremmin. Juoksu on aivan super mainio tapa parantaa kuntoa eli jaksaa kaikkea paremmin.

Juoksemaan ei kannata lähteä päätä pahkaa. Moni aloittaa juoksemisen liian rajusti ja päähän putkahtaa helposti ajatus, että minun täytyy juosta enemmän ja kovempaa ja lisää,… Mutta ei, ei kannata kipeyttää itseään ja lopettaa yritystä alkuunsa. Parempi on lähteä rauhassa liikkeelle juuri sillä vauhdilla, joka on sinulle tällä hetkellä oikea ja tehdä lenkkeilystä pysyvämpi tapa.

Mikä houkuttelee sinua kävelemään tai juoksemaan? Onko se keltaisten lehtien peittämä polku tai hetki ihan itselle. Pää tuulettuu ja mietteet kirkastuu. Ehkä jälkeenpäin hymyilyttää, kun tietää tehneensä. 🙂

Mikä on paras olotila, jonka voit kuvitella kävelyn tai juoksemisen jälkeen? Eikö nyt olisi selvä tilaus niille hetkille.

SO FUN RUN on 6 viikon juoksuvalmennus, jolla tavoitellaan 5 km juoksukuntoa. Alla videolla Sari kertoo mitä valmennus pitää sisällään ja kenelle se on tarkoitettu. Juuri nyt meillä on mahdollisuus ottaa vielä yksi kierros tätä ohjelmaa kymmenen henkilön ryhmälle aivan erityisellä tavalla.

10 henkilöä, yhteinen tsemppiryhmä, Outi mukana menossa jokaisena päivänä facebook ryhmässä, jossa pelin henki on yhteinen tsemppi, toistensa tukeminen. Samassa veneessä ollaan eli hakemassa kehittyvää kuntoa, iloisia ajatuksia sekä kävely- ja juoksuaskelia.

Lisämateriaalia myös juoksuohjelman ulkopuolelta tukemaan tavan muodostumista ja ohjelman lihaskuntotreenit joitakin kertoja livenä.

Ja tässä Sarin sanoin, mitä So Fun Run tuo tullessaan.

So Fun Run on sinulle, joka aloitat juoksuharrastusta ensimmäistä kertaa tai lähdet uudestaan liikkeelle. Tähän ei tarvita pitkää treenitaustaa ennestään tai treenitaustaa ollenkaan! Valmennuksessa opetellaan liikunnan säännöllisyyteen, niin että treenit ovat tavoitteellisia ja palkitsevia.

KUNTO NOUSI KOHISTEN”, totesi toisen kierroksen osallistuja ja niin se tekee.

Ja hei jos juokseminen arveluttaa tai sinulla on erityisiä haasteita tai muuten vaan haluaisit vaihtaa muutaman sanan etukäteen, niin laita meille viestiä, kysymystä tai toive pienestä juttutuokiosta. Yhteydenottolomakkeen löydät sivun alalaidasta.

Valmennusohjelma on rakennettu siten, että kahden ns. introviikon jälkeen treenien intensiteetti kasvaa pikkuhiljaa, mutta treenien pituus pysyy maltillisena eli ne on helppo sovittaa kiireiseenkin arkeen. Viikonlopun pitkän lenkin voit tehdä vaikka koko perheen voimin, koska kyse ei ole vain juoksemisesta vaan pidempikestoisesta liikkumisesta, joka vie kohti pidempiä juoksulenkkejä.

Valmennuksessa saat joka viikko kyseiselle viikolle luettavaksesi infopaketin, jonka aiheena on alkavan viikon kantava teema (esim. ravinto, sykealueet, intervallitreenit). Ohjelmaan kuuluu myös jokaviikkoinen lihaskuntotreeni juoksijalle, jonka voit tehdä missä vain eli kuntosalia ei tarvita. Viikon juoksu/kävely lenkit on ohjeistettu hyvin käytännön läheisesti niin, että ne on helppo toteuttaa.

Etenemällä suunnitelman mukaan, onnistut kuuden viikon jälkeen juoksemaan mukavasti 5 km tai enemmän kuin ennen.

So Fun Run ohjelma on myynnissä kahtena versiona. So Fun Run Startti on itse ohjelma kaikkine materiaaleineen. Jos kaipaat lisämotivaatiota ja tsemppiä enemmän henkilökohtaisella tasolla, valitse So Fun Run Startti+, johon sisältyy myös valmennuspuhelut. Molemmissa versioissa voit myös kysyä mietityttävät asiat suoraan kurssisivuilla ja vastaukset tulevat kaikkien kurssilaisten näkyviin niin, että niistä kertyy lisää tietoa jokaiselle osallistujalle.

Tässä videolla kokemuksia eli miltä tuntuu, kun neljä viikkoa So Fun Run juoksuohjelmaa on takana ja kaksi jäljellä! Aiemmasta artikkelista Outin kuulumisia kahden viikon kohdalta. Instagramin puolella myös keväästä lähtien tarina jos toinen So Fun Runin ajalta ja sen mukaisesti toteutuneilta lenkeiltä pitkin kesää ja syksyä.

So Fun Run Startti nyt hintaan 59 e 12.10. mennessä

So Fun Run Startti + nyt hintaan 89 e 12.10. mennessä

Ohjelma alkaa 12.10. mutta mukaan pääsee hyppäämään vielä 13.10. – 19.10. hintaan Startti 69 e ja Startti + 98 e.

Mukaan ei voi tällä kertaa ilmoittautua suoraan verkkokaupasta, koska ohjelma aloitetaan vain, jos saamme ryhmän kasaan. Laita siis kysymyksiä tai ilmottautuminen alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä instagramissa. Jos jokin askarruttaa, niin sovitaan vaikka vartin juttutuokio.

Laita viestiä! Lähde mukaan!